MOZAIK

Nema mjesta na svijetu kao što je dom. U njega ulažemo svu našu ljubav i trud, kako bismo u svakom trenutku uživali dijeleći ga sa najmilijima.

Siguran dom znači sigurnost za vas i vašu porodicu. Zbog toga smo kreirali jedinstveni paket osiguranja imovine koji vam omogućava da ga zaštitite od različitih rizika kao što su požar, krađa ili poplava, a koje nosi svakodnevica.

 

Iskoristite mogućnost da osigurate vašu kuću, stan i stvari, čineći svaki kvadrat vaše imovine bezbjednim mjestom na kome ćete uživati u sadašnjosti i graditi sigurnu budućnost.

Šta osiguravamo?

* Privatne stambene objekte – stanove / kuće
* Stvari domaćinstva

Visina godišnje premije osiguranja imovine je jako mala u odnosu na štete koje bi mogle da vam se dese. Jako je važno da odaberete kvalitetno osiguranje imovine u skladu sa vašim potrebama, a koje će vam pomoći da se zaštitite od neželjenih finansijskih gubitaka.

Ovisno o vašim potrebama i mogućnostima, možete da izaberete svoju kombinaciju osiguranih suma i pokrivenih rizika putem nekog od naših posebnih paketa. Ukoliko zaključite polisu za osiguranje imovine „Mozaik“ iz donjih primjera, na taj način se možete zaštititi od gotovo svih nepredviđenih okolnosti koje vam se mogu dogoditi!

Koje su dodatne pogodnosti?

  • Mogućnost jednokratne uplate ili plaćanja na rate
  • Dodatnih 10% popusta za jednokratno plaćanje
  • Poseban popust od 15% na ukupnu premiju u slučaju da imate obezbjeđenje kod neke od agencija za obezbjeđenje

Pogledajte primjer osiguranja stana sa stvarima preko posebno paketa za osiguranje imovine „Mozaik“:

Preuzmite obrazac

Više informacija/prijava štete

Sektor šteta

Adresa: ul. Kninska 1a Banja Luka

Telefon: 051 931 095

Fax: 051 219 272

email adresa: stete@wiener.ba

TOP