Osiguranje života - Za svaki slučaj - WIENER OSIGURANJE

ŠTA AKO TE POGODI LEDENICA?

Male su šanse da se to dogodi - da vas pogodi ledenica, da se okliznete na bananu, da vam se dogodi nesreća ili da se razbolite, ali nikad se ne zna.

Ako se ipak to desi dobro je da ste osigurani, za svaki slučaj! Wiener životno osiguranje ZA SVAKI SLUČAJ uz dopunska osiguranja pokriva nesretne slučajeve, dane provedene u bolnici, najčešće teže bolesti, smrt uslijed nezgode, trajni invaliditet, neophodnu trajnu njegu i preko 380 medicinskih zahvata.

Ugovorite Wiener polisu životnog osiguranja za svaki slučaj, jer imate razlog više: čitava GODINA ŽIVOTNOG OSIGURANJA na poklon!

Zašto Wiener životno osiguranje?

Wiener životno osiguranje ZA SVAKI SLUČAJ je najpotpuniji i najfleksibilniji program životnog osiguranja koji pruža mogućnost osiguranja svim licima bez obzira na godine starosti i zdravstveno stanje. 

Pored toga što godine starosti nisu prepreka za ugovaranje polise životnog osiguranja, ovo osiguranje Vas oslobađa i plaćanja premije osiguranja u zadnjoj godini osiguranja. Program je namijenjen:

1. dimenzija – djeci
2. dimenzija – odraslim licima koja žele da se osiguraju i štede
3. dimenzija – odraslim licima koja žele da štede

I dimenzija – za djecu

Namijenjeno najmlađima, od rođenja do 14. godine starosti. Polisa se ugovara do navršene 20. godine starosti, a period odloženosti (period štednje) traje godinu dana kraće od trajanja polise osiguranja. Uz ovu dimenziju moguće je ugovoriti dopunsko osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) i dopunsko osiguranje lica za slučaj smrti.

II dimenzija: Osiguranje + štednja

Ovo je osiguranje života za slučaj doživljenja, uz osiguranje za slučaj smrti. Ugovaranjem dopunskog osiguranja za slučaj smrti uslijed nezgode, korisnik osiguranja dobija osiguranu sumu i tokom perioda odloženosti ukoliko se desi ugovoreni osigurani slučaj.

Uz 2. dimenziju preporučujemo ugovoriti dopunska osiguranja: od posljedica nesretnog slučaja, od nastupa težih bolesti, za slučaj smrti osiguranika uslijed nesretnog slučaja, za slučaj hirurških intervencija.

III dimenzija – štednja

Namijenjena je svima koji žele da štede novac. Ugovor o osiguranju se zaključuje sa periodom odloženosti (periodom štednje) koji je godinu dana kraći od trajanja osiguranja. Uz dimenziju 3. moguće ugovoriti ista dopunska osiguranja kao za 2. dimenziju.

Gore navedeni primjeri su informativnog karaktera, a osigurane sume navedene u primjerima biće uvećane za očekivanu dobit. Odabirom bilo koje od tri dimenzije, poželjno je ugovoriti pripadajuća dopunska osiguranja u cilju potpune osiguravajuće zaštite. 

Koje su dodatne pogodnosti?

  • Mogućnost jednokratne uplate ili plaćanja na rate,
  • Mogućnost pozajmnice dijela vlastitih sredstava,
  • Isplatom osigurane sume za dopunsko osiguranje od težih bolesti, ne prekida se ugovoreno osiguranje života nego ostaje na snazi, uz nepromijenjenu osiguranu sumu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Saznajte više jer imate razlog više: čitava godina životnog osiguranja na poklon!

Molimo Vas da ispunite polja klikom na ZATRAŽITE PONUDU, a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.

TOP