SIGURAN DOM

Izaberite sigurnost za vas i vašu porodicu!

Nema mjesta na svijetu kao što je dom. U njega ulažemo svu našu ljubav i trud, kako bismo u svakom trenutku uživali dijeleći ga sa najmilijima.

Siguran dom znači sigurnost za vas i vašu porodicu. Zbog toga smo kreirali jedinstveni paket osiguranja imovine koji vam omogućava da ga zaštitite od različitih rizika koje nosi svakodnevnica kao što su požar, krađa ili oluja, pa čak i zemljotres.

Iskoristite mogućnost da osigurate vašu kuću, stan i stvari, čineći svaki kvadrat vaše imovine bezbjednim mjestom na kome ćete bezbrižno uživati u sadašnjosti i graditi sigurnu budućnost.

 

Visina godišnje premije osiguranja imovine je zanemariva u odnosu na štete koje biste mogli da pretrpite. Zato je od velike važnosti da odaberete kvalitetno osiguranje imovine u skladu sa vašim potrebama, a koje će vam pomoći da se zaštitite od neželjenih finansijskih gubitaka.

Ovisno o vašim potrebama i mogućnostima, možete da izaberete jedan od tri ponuđena paketa Wiener imovinskog osiguranja „Siguran dom“: BASIC, MEDIUM i ALL RISK. Ukoliko zaključite polisu za osiguranje imovine „Siguran dom“, možete se zaštititi od gotovo svih nepredviđenih okolnosti koje vam se mogu dogoditi, uključujući i one koje nisu bile eksplicitno navedene na polisi!

Šta osiguravamo?

* Privatne stambene objekte – stanove i kuće – na novonabavnu vrijednost

* Stvari domaćinstva na novonabavnu vrijednost

Zaštitite vrijednost onoga što ste stekli polisom Wiener osiguranja imovine!

Preuzmite letak Wiener Siguran dom

Koje su dodatne pogodnosti?

  • Mogućnost jednokratne uplate ili plaćanja na rate
  • Dodatnih 10% popusta za jednokratno plaćanje
  • Poseban popust od 15% na ukupnu premiju u slučaju da imate obezbjeđenje kod neke od agencija za obezbjeđenje
  • Besplatna polisa Wiener asistencija- pomoć u kući

 

TOP