POMOĆ U KUĆI- WIENER KUĆNA ASISTENCIJA

Pukla vam je vodovodna cijev? Puši vam se iz utičnice? Ne možete otključati vrata ili vam je grad razbio prozor? Od sada ne morate brinuti, jer smo kreirali uslugu uz koju ćete moći da zaboravite na stres vezan za izbor i zakazivanje posjete adekvatnog majstora.


Šta je Wiener kućna asistencija?

Wiener kućna asistencija je proizvod koji osiguranicima Wiener osiguranja omogućava organizaciju pomoći u hitnim slučajevima, te popravak i otklanjanje kvara koji je nastao u stanu ili kući.

Hitnim slučajevima smatraju se iznenadni i neočekivani događaji koji, ukoliko se ne spriječe, mogu uzrokovati daljnje oštećenje nekretnine, ugrožavaju zdravlje ili sigurnost stanara ili uzrokuju njihov neadekvatan boravak u objektu zbog nastale štete.

 

Wiener kućna asistencija pokriva usluge do limita od 300 KM godišnje:

  • Vodoinstalatera (kvar vodovodnih i kanalizacijskih cijevi)
  • Električara (kvar električnih instalacija i sistema i električnog grijanja)
  • Bravara (u slučaju nemogućnosti ulaska u objekt, gubljenja/loma ključeva ili kvara na bravi)
  • Stolara (u slučaju loma okvira prozora ili vrata, onemogućeno zatvaranje prozora ili vrata)
  • Staklara (zamjena stakla nužna za siguran boravak)

    Napomena:  Wiener asistencija podrazumijeva pokriće troškova sitnog materijala i dijelova neophodnih za popravke, 30 KM po jednom slučaju, do maksimalno 300 KM godišnje

Gdje i kada je dostupna Wiener kućna asistencija?
Wiener kućna asistencija dostupna je 24 sata na dan, 365 dana godišnje, na području cijele teritorije Bosne i Hercegovine.


Kako usluga funkcioniše?
Odmah nakon nastanka hitnog slučaja potrebno je nazvati kontaktni centar Wiener Asistencije, koji uspostavlja dijagnozu kvara i u što kraćem roku šalje na teren izvršioca koji otklanja kvar.


Za klijente koji su ugovorili polisu do 31.05.2022. godine
, na raspolaganju je pozivni centar 0800 800 46.

Za klijente koji su ugovorili polisu od 01.06.2022. godine do 28.01.2024. godine, na raspolaganju je pozivni centar 0800 50 211.

Za klijente koji su ugovorili polisu od 29.01.2024. godine, na raspolaganju je pozivni centar +387 33 263 688.

TOP