WIENER KIDS

Rođenje djeteta donosi neopisivu sreću i radost u čitavu porodicu, ne samo roditeljima. Ljubav prema djetetu, bilo da ste roditelj ili staratelj, sa sobom nosi strpljivost, upornost, odricanje, brigu, trud, nježnost, volju i vrijeme, ali i dosta neprospavanih noći, razdražljivost, povišene tonove, brigu o finansijama, neplanirane izdatke… Zbog toga je važno misliti unaprijed.

Zašto WIENER Kids?

Svjedoci smo da se vrijednost novca mijenja iz trenutka u trenutak, zato je najbolje investirati ga u korisne stvari. Ulažući novac u životno osiguranje odgovorno upravljate svojim sredstvima i omogućavati sebi i svojim najbližima bolju budućnost.

WIENER Kids je osmišljen kao jedinstven i vrijedan poklon koji će olakšati sve izazove sa kojima se djeca mogu susresti te pružiti konkretnu finansijsku podršku u njima najbitnijim životnim momentima.

Kome je namijenjen WIENER Kids?

Osiguranje WIENER Kids namijenjeno je djeci uzrasta od rođenja do 19 godine života. Osiguranje mogu ugovoriti mame, tate, bake, dede ili druge dobronamjerne osobe.

Osnovni uslovi za ugovaranje ovog osiguranja:

  • Ugovarač i osiguranik je roditelj ili bilo koje drugo punoljetno lice;
  • Korisnik osiguranja je dijete čija starost u momentu isteka osiguranja može biti između 19 i 25 godina;
  • Period uplate može da traje od 5 do najviše 25 godina.

Osigurana suma se isplaćuje:

  • Uslijed smrti osiguranika u toku trajanja ugovora obaveza plaćanja premije prestaje, a ugovorena osigurana suma se isplaćuje djetetu tek po isteku čime se osigurava da za slučaj smrti sredstva namjenjena djetetu po završetku školovanja ne može niko drugi ranije preuzeti.

Prednosti ugovaranja WIENER Kids:

  • Ukoliko korisnik (dijete) završi sve razrede srednje škole sa odličnim uspjehom isplaćuje se jednokratna stipendija u iznosu 3% od osigurane sume;
  • Mogućnost ugovaranja dopunskih osiguranja za osiguranika (smrt usljed nezgode, nezgoda invaliditet, teže bolesti i hirurške intervencije).

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Molimo Vas da ispunite polja klikom na ZATRAŽITE PONUDU, a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.

TOP